DIAMANMAJU ENTERPRISE

By: abd rahman rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 12-Feb-2008 15:30 Email | Share | | Bookmark
alone..................



cuti baru2 ni aku telah beranikan diri pi outing sorg buat street photoq kat area central market..
(peh macam bagus je pi sorg2 heeeehee, nak buat mcm mane kawan2 semua sibuk bangat).. agak menakutkan jugak la sebab ramai warga asing kat area tu, nk tembak gambaq dorang pun x berani.... ... tapi den nk pi sekali lagi, sebab masih x puas hati lg lorrr huh........

lagi satu masalah aku susah betul nk upload gambaq kenape ek!

please help me...


Wednesday, 30-Jan-2008 15:51 Email | Share | | Bookmark
akhirnya dapat gak aku upload.... hahaha..

perebutan kasih
cari bahan
aduh.....

hahaha.....
dah lama x upload/upDATE photopages ni...
kesibukan kerja membuatkan sy leka akan hobi saya ni....
anyway tq to kawan2 yg masih mengajak daku meng'outing'kan diri
hahahha........ ....

tq tq tq....


Monday, 24-Sep-2007 01:30 Email | Share | | Bookmark
ARAI... BSN BANGI

1
2
3
View all 14 photos...





Monday, 24-Sep-2007 01:08 Email | Share | | Bookmark
ustaz redzuan....

1
2
3
View all 6 photos...







Thursday, 20-Sep-2007 06:46 Email | Share | | Bookmark
ustaz amran kontan.......

 
 
 
View all 18 photos...



[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net